Ember, ki itt belépsz...

2005. 10. 10. Egy régi kedves barátom miatt... marad az oldal, csak szégyellem hogy nincs megcsinálva és frissítve normálisan. A képeket és hangokat leszedtem, mert sokat foglaltak nagyon. A jobb oldali menü már nem olyan trükkös, de működik firefox (és vélhetően a többi böngésző) alatt is. Feltettem Cathleen Witchcraft fordításait, amit ezúton is köszönök.

2005. 03. 14. Mégegy De Facto...

2005. 03. 06. Vasárnap. Ki gondolta volna... de felraktam két szöveget. Nincs valaki (akár egy magazin vagy portál, zenekar) aki szívesen szerkeszgetné és bővíteni a darklyricset? Szerintem egész jó reklám/látogatottság is lenne... (vonatkozik ez a Black Rose Immortal oldalra is)

---8<------
Mint a "régi szép idõkben" rögtön egy újabb frissítés Necrolustnak köszönhetően: Witchcraft és a nehezen kibetűzhető Chrysos Calva egy-egy albuma került föl.

Régen raktam föl koncertfelvételeket... még egy régi diktafonos is van, az újabbak viszont már keverőből készültek. Amúgy is csak az van biztonságban amit feltöltök... ;((
Gondolom sokatok a My Dying Bride-on elsõ sorban volt Szigeten - nos én csak kicsit hátrébb, de a Doomsday akkor is az egyik kedvencem (szerintem jobb :), ilyen doom metal, stb. Szöveg már régóta fent van, most feltettem egy nótát is. (Koncertfelvétel már jóideje fent van).
Scaffold szövegek immár "darklyrics" módra vannak fent. Talán lesz koncertfelvételük is (ha nem veszett el a winchesteremmel együtt) hamarosan.

Most jelent meg a Dethroners új Madách Imre: Az Ember tragédiáját feldolgozó albuma - de mi még az album elõtti miniCD-nél tartunk: felraktuk a szöveget. Töltsétek le a hivatalos honlapról az egészet! Végre feltettem a 07. 23.-i Voodoos buli képeit is. Köszi Anita barátainak, hogy látták a képét, és aztán nagynehezen kiderült, hogy itt találták. Rakjak fel újakat? =]

AnusMagus begépelt egy másik Burzum interview-t (ez most az 1.-es az idõrendiség miatt), Aurax pedig a Sear Bliss - Forsaken Symphony album szövegeit küldte el. Idõközben elkészült a hivatalos Turulvér honlap is: www.turulver.hu.

Immáron 80 album van fent, felraktam a lent említett szövegeket. Keresték, és már el is érhetõ néhány Scaffold szöveg - remek death metal, tényleg. A Sin of Kain-t mát többen ismerik, aki nem ismerné töltsön le a honlapjukról. Talán kevéssé imsert igazi ínyencség a Descend. Lágy, ambientes, blackes zenéjük szintén letölthetõ a honlapjukon - nem nagyon ismerek hozzá foghatót. (Hammermicsodában is nagyon jó kritikát kapott... 'nagyon jó', szóval agyondicsérték.)

Három koncert képeit tettük most fel Gimlivel... utóbbi három voodoos blackmetal buli. Külön köszönet Kigyockanak aki a képek egy jórészét csinálta... és bocsi neki hogy még nem raktam fel néhány szöveget amit elküldött ;)
Akik voltak a koncerteken, talán észrevették hogy felvételek is készültek. Hamarosan letölthetõek lesznek!

All hail Angel! Aki elküldte remek Anathema fordításait... és hail Kigyocka, aki összevágta, megkereste az eredetiket stb...

All hail DarkElv! All hail Kigyocka! Nagy taps DarkElvnek, hogy elküldte a fordításait, Burzum, Lacrimosa (Anathema, Theatre of Tragedy coming soon) és Kigyockának aki vette a fáradtságot, hogy összevágja, megkeresse, stb. Igen, vannak ilyen emberek akik a darklyrics miatt kezdenek honlapszerkesztéssel folgalkozni! :D Kööszi!!! \m/ Kigyocka \m/
Necrolust pedig egy újabb SearBliss tabbal gazdagította a gyûjteményt, thanks!!!

Nagyon sok kérés érkezett, amit köszönök, mert ez tartja életben és mozgásban a lapot! Néhányan arra is vették a fáradtságot, hogy segítsenek, küldjenek is valamit - hálám leírhatatlan ;)... viszont sok az elmaradásom. todo.


Jogi dolgok: ha valaki úgy érzi hogy bármit-bárkit sért vagy károsít az oldal bármilyen formában, kérem szóljon és azonnal orvosoljuk!!! Ezzel az oldallal segíteni szeretnék, nem ártani!!!

...csodálkozz rá az új DarkLyrics (2.2) oldalra!

Magyar dark, goth, black, death, doom, progresszív rock &  metal dalok szövegei.

Hungarian dark, goth, black, death, doom, progressive rock & metal song's texts.

Jelenleg kb.: 88 album!

Jogi dolgok

Hosting and design:
Pyxelia

Köszönet a segítségért:
Demon of the Fall, delete, Domina, Gimli, Kígyocka, Necrolust, Viki, SireTass/Agregator
Heavymetal.hu
Magyar Underground Bandák,
Minden támogató és aki támogatna.

Ha Te is segíteni tudnál valamiben, vagy szeretnél fölkerülni a listára, stb.: küdj mailt.

arden@2003